AZ waarschuwt andere finalist: Nog één duel te gaan tot die gouden beker

AZ waarschuwt andere finalist: "Nog één duel te gaan tot die gouden beker"

28-02-2018 21:53
26

AZ staat opnieuw in de finale van de KNVB Beker. Vorig jaar verloren de Alkmaarders van Vitesse (2-0), dit keer zal Feyenoord of Willem II de tegenstander zijn. Voor Wout Weghorst maakt het niet uit tegenover wie hij op 22 april zal staan.

"Het maakt mij niets uit", antwoordt Weghorst op de vraag van FOX Sports welke club hij prefereert in de bekerfinale. "Feyenoord zit in een moeilijke periode nu. Maar weet je, je hebt daar toch geen invloed op. Als het Willem II wordt, pakken we Willem II. Als het Feyenoord wordt, gaan we er vol voor tegen Feyenoord."

De aanvoerder en spits, die ook in de halve eindstrijd tegen FC Twente (4-0) weer trefzeker was, heeft zijn medespelers woensdag toegesproken in de kleedkamer. "Daar praat je veel over en je bent er onderling veel mee bezig. In het woordje voor de wedstrijd heb ik tegen die jongens gezegd: het is gewoon fantastisch om zo'n finale te mogen spelen. We hebben nog één duel te gaan tot die gouden beker. Het zou enorm mooi zijn als we dat gaan bereiken."