Basisspelers lopen uit contract in Rotterdam: 'Heeft te maken met keuze trainer'

Basisspelers lopen uit contract in Rotterdam: 'Heeft te maken met keuze trainer'

02-03-2018 07:03
12

Bij Excelsior hangt veel af van het wel of niet aanblijven van Mitchell van der Gaag. De Kralingers praten volgende week voor een tweede keer met de 46-jarige trainer.

Dat meldt De Telegraaf. Excelsior wil het aflopende contract van Van der Gaag graag verlengen, maar beseft dat hij zich de voorbije anderhalf jaar in de etalage heeft gezet. "Wat uit dat gesprek komt, is dus afwachten", zegt directeur Ferry de Haan. "Het ligt er natuurlijk ook aan wat er mogelijk bij hem op zijn pad komt."

Ook dit seizoen doet de Rotterdamse ploeg het uitstekend met een tiende plaats in de Eredivisie. Nu handhaving zo goed als zeker is, wil Excelsior ook in gesprek met de spelers die komende zomer uit hun contract lopen. "Dat doen we zeker, maar voor een aantal jongens geldt dat je daarbij ook te maken hebt met de keuze van de trainer om wel of niet te blijven", aldus De Haan. 

Bij Excelsior lopen onder meer de contracten van basisspelers Stanley Elbers, Milan Massop, Hicham Faik, Theo Zwarthoed en Khalid Karami af.