FC Utrecht-uitblinker hoopt op transfer: 'Bij een club als Feyenoord pas ik wel'

FC Utrecht-uitblinker hoopt op transfer: 'Bij een club als Feyenoord pas ik wel'

02-03-2018 09:46
74

Sean Klaiber draait een sterk seizoen bij FC Utrecht, waar hij na enige tijd schipperen tussen middenveld en verdediging een vaste plek heeft afgedwongen. Het jeugdproduct van de Domstedelingen ziet zich als rechtsback nog wel een stap maken.

"Moderne, dynamische backs zijn interessant voor grotere clubs", zegt Klaiber in het Algemeen Dagblad. "Op het middenveld mis ik het overzicht, heb ik het spel niet voor me. Maar als ik er moet spelen, doe ik het zonder morren, hoor. Waar ik mezelf in de toekomst zie? Ik weet niet of de top-drie gaat komen, maar bij een club als Feyenoord pas ik echt wel. En Duitsland of Engeland, daar denk ik aan qua offensieve speelstijl."

Toch zette Klaiber onlangs zijn handtekening onder een nieuw contract bij FC Utrecht. "Mijn contract liep volgend jaar af. Dan ga je toch dubben. Blijf ik of maak ik een transfer? Blijven is altijd mijn insteek geweest, maar het is lekker nu alles rond is. Ik wilde ook per se dat Utrecht aan me kan verdienen als ik ooit wegga. Laat clubs die me willen hebben maar voor me betalen. Utrecht heeft ook veel in mij geïnvesteerd."