Na tien jaar Eredivisie-afscheid: Een beetje van mij geworden

Na tien jaar Eredivisie-afscheid: "Een beetje van mij geworden"

02-03-2018 22:42
6

John Stegeman is nog niet bezig met zijn aanstaande transfer naar Go Ahead Eagles. De trainer van Heracles Almelo denkt nog niet aan zijn nieuwe klus en wil eerst zo hoog mogelijk eindigen met zijn huidige ploeg.

Na tien jaar neemt Stegeman afscheid bij Heracles. De NOS noemt hem de Foppe de Haan van de Eredivisie. "Was dat maar waar", lacht Stegeman. "Foppe de Haan is volgens mij een begrip in de Nederlandse voetballerij. Ik heb hier hartstikke mooi kunnen werken en hoop het goed af te kunnen maken."

Wedden

Meer odds

"Heracles is een beetje van mij geworden. Die kippenvelmomenten zullen nog wel komen, maar daar zit ik nu nog niet in. Ik wil presteren met m'n team en omhoog kijken. We moeten de lat hoog leggen en laten zien dat we tegen goede teams prima mee kunnen. Ik wil het seizoen goed afsluiten bij Heracles."

Vrijdag boekte Heracles de eerste uitoverwinning van het seizoen, maar Stegeman loopt niet ineens de polonaise. "Ik ga niet in een keer denken dat we kampioen van Nederland kunnen worden. Als we de huidige positie kunnen vasthouden, zou het heel mooi zijn. Als het heel dicht bij elkaar blijft staan, zit er misschien wat meer in. We moeten niet te hoog van de toren blazen, maar zorgen dat we dit niveau vasthouden en verbeteren. Dan hebben we best een aardige ploeg in de Eredivisie."