'City wil 'iets minder uitgeven' en denkt aan Dybala en twee andere toppers'

'City wil 'iets minder uitgeven' en denkt aan Dybala en twee andere toppers'

03-03-2018 17:01
39

Manchester City gaat dit seizoen in sneltreinvaart richting het kampioenschap, maar dat weerhoudt manager Pep Guardiola er niet van om alvast een aantal aankopen voor komende zomer aan te kondigen. 

Volgens Manchester Evening News heeft de Spaanse succesmanager van City al een aantal versterkingen op het oog. In de zomerse transferperiode wil de club een controlerende middenvelder en een aanvaller aan de selectie toevoegen. Fred, middenvelder van Shakhtar Donetsk, moet Yaya Touré en Fernandinho op de lange termijn doen vergeten.

Om de aanvalslinie te versterken is Guardiola bereid om een nieuwe poging te wagen voor Riyad Mahrez. In de winterse transferperiode weigerde Leicester City een bod van zo'n zeventig miljoen euro op de Algerijn. Ook Juventus-toptalent Paulo Dybala is kandidaat om naar Manchester te komen.

Ondanks dat Guardiola sinds zijn komst al meer dan een half miljard euro uitgaf, is zijn kooplust nog niet gestild. "We kopen inderdaad veel spelers. Komende zomer kopen we één of twee spelers, dus dan zal er minder geld worden uitgegeven", aldus Guardiola. "Zonder geld uit te geven had City er twintig jaar langer over gedaan om te bereiken waar de club nu is. Door geld uit te geven is het allemaal sneller gegaan."