Boze Lazio-directeur verklapt nieuwe club De Vrij: 'De wind voert hem daarheen'

Boze Lazio-directeur verklapt nieuwe club De Vrij: 'De wind voert hem daarheen'

03-03-2018 19:02
27

SS Lazio-directeur Igli Tare is allerminst blij met Stefan de Vrij. De Nederlandse verdediger kwam er met de Romeinse club niet uit over een nieuw contract, waardoor hij transfervrij vertrekt.

"Ik weet al waar hij naartoe gaat, maar het is niet aan mij om dat te vertellen", laat Tare weten aan Mediaset Premium. Vervolgens geeft hij echter een enorme hit weg. "Misschien is het de wind die alle transfervrije spelers naar San Siro blaast." Daarmee doelt hij vermoedelijk op Internazionale, dat al lange tijd nadrukkelijk in verband wordt gebracht met De Vrij.

Tare baalt vooral van de manier waarop de scheiding tussen Lazio en De Vrij is ontstaan. "We hadden echt heel graag gewild dat het anders was gegaan. Helaas zijn sommige beloftes niet nagekomen en werd het een race tegen de klok. Stefan had meer dankbaarheid naar de club moeten tonen. Wij gaan niemand achterna rennen."

De 33-voudig Oranje-international hoeft ondanks de clash niet te vrezen voor zijn basisplaats. Hij staat zaterdagavond in de topper tegen Juventus in de basis. "Hij is een professional, dus hij zal alles geven de rest van het seizoen en dan scheiden onze wegen", besluit Tare.