Matchwinner Mühren baalt van Advocaat: Nee, er is niet veel communicatie

Matchwinner Mühren baalt van Advocaat: "Nee, er is niet veel communicatie"

04-03-2018 21:29
11

Robert Mühren hoopt dat hij Sparta-trainer Dick Advocaat heeft kunnen overtuigen van zijn kwaliteiten. De Volendammer moet het sinds de entree van Advocaat in Rotterdam-West doen met invalbeurten, maar zorgde zondagmiddag tegen ADO Den Haag voor de winnende goal.

"Of ik ervan baal dat ik niet het vertrouwen krijg van Advocaat? Nou, ik denk dat het wel te zien was in mijn manier van juichen", aldus Mühren, die zijn handen niet in de lucht stak na zijn doelpunt. "Het was niet expres, maar ik had toch iets van: g*dverdomme! Het is vervelend dat hij vaak kiest voor anderen, maar dan is het aan mij om zijn ongelijk te bewijzen", laat hij weten aan Voetbal Inside.

Mühren heeft geen idee waarom Advocaat hem nog niet als basisspeler heeft opgesteld. "Nee, er is niet veel communicatie. Maar misschien heb ik op deze manier laten zien dat ik erin hoor." De schaduwspits ziet het echter niet zitten om op zijn trainer af te stappen. "Nee, hoeft niet. Of ik liever mijn voeten laat spreken? Als het kan wel, ja."

Lees ook: Haagse scheldwoorden in Sparta-kleedkamer: "Duitsers zouden het nog begrijpen'