Fortuna doet weer mee om Jupiler League-titel, Jong PSV gered door Lammers

05-03-2018 21:57
32

Claudio Braga heeft zijn eerste overwinning als interim-trainer van Fortuna Sittard te pakken. Door een 2-0 overwinning op MVV is de titelstrijd in de Jupiler League weer wat spannender geworden.

Fortuna - MVV 3-0
Na het ontslag van Sunday Oliseh werd er gelijkgespeeld tegen Telstar en NEC. Maandag werd er gewonnen van MVV. Vlak voor rust schoot Djibril Dianessy de 1-0 in de kruising en na rust werd het 2-0 door een benutte penalty van Lisandro Semedo. MVV kreeg vlak voor tijd ook een strafschop, maar Shermar Martina schoot over. Even later moest Martina met rood van het veld af. In de allerlaatste minuut werd het ook nog 3-0. Fortuna heeft nu een achterstand van twee punten op NEC en vier op Jong Ajax.

Jong PSV - FC Emmen 1-1
Jong PSV heeft op het allerlaatste moment een punt overgehouden aan het duel met FC Emmen. Op De Herdgang werd het 1-1, door een late goal van Sam Lammers. Een kwartier in de tweede helft maakte Anco Jansen er namens Emmen 0-1 van. De nummer zeven van de Jupiler League leek te verliezen van de nummer vier, maar in extremis sloeg Lammers toe.

Jong Utrecht - FC Den Bosch 1-1
Jong Utrecht heeft na de zege op Jong Ajax opnieuw een punt gepakt. Na de sensationele overwinning op koploper Jong Ajax werd er gelijkgespeeld tegen FC Den Bosch. De achterstand op nummer negentien RKC Waalwijk is nog echter zeven punten. Den Bosch komt in punten gelijk met nummer tien FC Dordrecht.