Onbegrip over rood Verratti: 'Ronaldo protesteerde schaamteloos en trapte na'

Onbegrip over rood Verratti: 'Ronaldo protesteerde schaamteloos en trapte na'

07-03-2018 17:55
40

Mino Raiola vindt dat Marco Verratti en Cristiano Ronaldo geen gelijke behandeling kregen in het Champions League-duel tussen Paris Saint-Germain en Real Madrid. Volgens de zaakwaarnemer beklaagde niet alleen de middenvelder zich bij de scheidsrechter.

Verratti kreeg in de 66e minuut zijn tweede gele kaart, nadat hij opgewonden verhaal haalde bij arbiter Felix Brych. Raiola vindt dat zijn cliënt zwaar is bestraft. "Het was een harde beslissing. Cristiano Ronaldo protesteerde ook meerdere keren…", zegt de Nederlander tegen La Gazzetta dello Sport.

Volgens Raiola was Verratti juist een van de beste spelers op het veld. "Zijn protest was uit frustratie. Ronaldo protesteerde ook, schaamteloos zelfs, maar ging niet in het boekje. Misschien overdreef Marco, maar het was de reactie van een speler die er alles aan doet om zijn team te helpen. Het was instinct en misschien trots."

"Ten slotte protesteerde Ronaldo dus ook meerdere keren schaamteloos en kwam er mee weg. Zelfs toen hij natrapte naar Dani Alves werd hij niet bestraft", aldus Raiola, die positief besluit. "Een rode kaart kan niet alles uitwissen. Verratti was een van de sterren van de wedstrijd."