Van 't Schip: Uitgelezen mogelijkheid om met Guardiola samen te werken

Van 't Schip: "Uitgelezen mogelijkheid om met Guardiola samen te werken"

07-03-2018 20:40
40

John van 't Schip denkt dat Philippe Sandler in de voorbereiding op het nieuwe seizoen een serieuze kans krijgt van Pep Guardiola. Manchester City neemt de 21-jarige verdediger in de zomer definitief over van PEC Zwolle.

"Ja, die krijgt echt een kans", zegt Van 't Schip, die dit seizoen bij PEC Zwolle veel plezier beleeft aan Sandler, bij Veronica. "Ik geloof dat de hele City-selectie op het WK actief is, dus de voorbereiding is voor Philippe een uitgelezen mogelijkheid om met Guardiola samen te werken en ook te spelen."

De PEC-trainer is benieuwd of Sandler zich staande kan houden bij één van de beste clubs ter wereld. "Dat moet je afwachten. Op dit moment is het te veel gevraagd. Philippe is een heel talentvolle speler, die nog ontzettend veel moet leren. Als hij daar in de voorbereiding op het nieuwe seizoen mee kan trainen en wedstrijden kan spelen..."

De transfer van Sandler naar Manchester City kwam in de winterse transferperiode rond, maar de verdediger maakt het seizoen af in Zwolle. Hij stond ook in de belangstelling van PSV en AZ.