Bergwijn: U mag dat ook zeggen, maar, met alle respect, u weet niet wat ik weet

Bergwijn: "U mag dat ook zeggen, maar, met alle respect, u weet niet wat ik weet"

09-03-2018 07:42
30

Steven Bergwijn heeft het nog altijd moeilijk met de situatie rond Abdelhak Nouri. De PSV'er vertrok in 2011 bij Ajax, maar heeft nog altijd contact met de familie van Nouri.

"Het was heel moeilijk en zal altijd iets moeilijks blijven", zegt Bergwijn in de Volkskrant. "Ik denk nog steeds dagelijks aan hem. Abderrahim (broer Nouri, red.) zegt tegen me: we moeten doorgaan, dat is wat Appie wil. Appie heeft altijd in me geloofd, ook toen ik wegging bij Ajax. We speelden daarna samen in de jeugdteams van Oranje, zagen elkaar heel veel. Ik ben opgegroeid bij die familie. Wat ik nu allemaal doe, doe ik voor hem."

Wedden

Meer odds

Bergwijn kreeg veel kritiek omdat hij zich te langzaam zou ontwikkelen. Dit seizoen lijkt hij los te komen. Deze week werd hij opgenomen in de voorselectie van het Nederlands elftal. "Mensen mogen zeggen dat het niet snel genoeg gaat. U mag dat ook zeggen, maar, met alle respect, u weet niet wat ik weet. Bij de een komt het sneller dan bij de ander. Ik weet wat ik kan, maar leg mezelf niet te veel druk op."