Labyad moet lachen om juichen van Ayoub: 'Vind het gedurfd van hem'

Labyad moet lachen om juichen van Ayoub: 'Vind het gedurfd van hem'

11-03-2018 17:45
7

Zakaria Labyad moet lachen om het dansje van Yassin Ayoub, na zijn goal tegen Vitesse. Ayoub deed een dansje na uit het spel Fortnite, een schietspel dat vandaag de dag immens populair is.

"We hadden het er voor de wedstrijd over. We spelen veel Fortnite, dat is een schietspel", zegt Labyad tegen FOX Sports. "Dat is het dansje als je iemand killt, als het ware. Fantastisch, ik vind het wel gedurf van hem. Ik ben daar wat serieuzer in. Ik heb ook soms van dat rare juichen. Als ik het terugzie, denk ik: wat ben je nou aan het doen?"

Labyad maakte tegen Vitesse zijn rentree. "Ik had wat last van m'n lies en had twee weken niet getraind. Ik heb 2,5 dag getraind. Dan is het heerlijk om zo terug te keren. Een risico om te starten? De pijn was minimaal. We hebben ervoor gekozen om toch te beginnen. Ik wilde het zelf het ook. Ik merkte wel dat ik twee weken niet had getraind. Op het eind was ik best kapot. Dan ga ik niet forceren om verder te gaan. Ik heb bij de trainer aangegeven dat ik gewisseld wilde worden."