Pröpper loopt stage bij schoonmaakbedrijf: Moet gewoon werken, net als iedereen

Pröpper loopt stage bij schoonmaakbedrijf: "Moet gewoon werken, net als iedereen"

Gepubliceerd: woensdag 14 maart 2018 om 17:30wo 14-03-2018 om 17:30

Robin Pröpper is in het dagelijks leven verdediger van Heracles Almelo, maar loopt sinds kort stage op het hoofdkantoor van schoonmaakbedrijf Asito. De 24-jarige Arnhemmer wil zich alvast oriënteren op een leven na zijn spelerscarrière en de hoofdsponsor van Heracles wil Pröpper die kans bieden.

"Ik hoop nog wel een jaar of tien te kunnen voetballen, maar daarna moet ik gewoon werken, net als iedereen", verklaart Pröpper in gesprek met TC/Tubantia zijn opvallende carrièremove. "Bij Heracles word je niet financieel onafhankelijk. En als dat al wel zo zou zijn, had ik alsnog een baan gewild na het voetbal."

De verdediger heeft als profvoetballer genoeg vrije tijd, maar dat begon hem al snel tegen te staan. "Dan doe je niet zoveel. Dan slaap je maar een beetje uit, lig je vervolgens op de bank. Behoorlijk saai", vertelt Pröpper over de dagen waarop er niet getraind hoeft te worden. "Mijn vriendin werkt ook gewoon, als marketing-influencer bij een bedrijf in Zwolle, dus zij is er dan ook niet."

Asito is hoe dan ook dik tevreden over de inbreng van Pröpper. Dit past ook bij ons als bedrijf. We willen meer zijn dan hoofdsponsor en zijn ook zeer betrokken bij Heracles", laat HR-manager Saria Malgaz weten. "Nu kunnen we hierin dus wat betekenen. Hartstikke leuk."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws