Keizer opnieuw gelinkt aan Eredivisie-klus: Zelfs al met hem gesproken

Keizer opnieuw gelinkt aan Eredivisie-klus: "Zelfs al met hem gesproken"

16-03-2018 18:36
24

Marcel Keizer is volgens RTV Rijnmond een prominente kandidaat om volgend seizoen aan de slag te gaan als trainer van Excelsior. Ruud van Os, chef sport van de plaatselijke zender, onthult dat beide partijen zelfs al contact met elkaar hebben gezocht.

"Naar wat wij weten is Marcel Keizer kandidaat nummer één en is er zelfs al met hem gesproken, al wil Ferry de Haan (de algemeen directeur in Kralingen, red.) dat niet bevestigen", stelt Van Os in de talkshow FC Rijnmond. De dit seizoen bij Ajax ontslagen Keizer werd onlangs nog nadrukkelijk gelinkt aan een dienstverband bij Heracles Almelo. Die club besloot echter om de trainersvacature voor volgend seizoen in te laten vullen door Frank Wormuth.

Analist Geert den Ouden denkt dat Keizer uitstekend bij Excelsior zou passen. "Je kunt over Keizer zeggen wat je wil, maar hij heeft bij Ajax eigenlijk geen kans gehad. Ik vind dat een trainer die uit de Jupiler League komt beter door kan groeien bij een club als Excelsior." Keizers mislukte avontuur bij Ajax is volgens Den Ouden geen belemmering om het nog eens in de Eredivisie te proberen. "Ik denk dat hij een prima trainer is, die zich qua voetbal prima kan laten gelden in de Eredivisie."