Feyenoord-aankoop worstelt met vorm: 'Zij proberen mij moed in te praten'

Feyenoord-aankoop worstelt met vorm: 'Zij proberen mij moed in te praten'

17-03-2018 16:11
20

Jean-Paul Boëtius heeft pittige maanden achter de rug bij Feyenoord. Nadat de vleugelaanvaller in de zomer voorm miljoenen euro's was teruggehaald naar De Kuip, worstelde hij met zijn vorm en werd hij gepasseerd door trainer Giovanni van Bronckhorst. Inmiddels heeft Boëtius het gevoel dat-ie weer op de goede weg zit. 

De technische staf besteedt veel tijd aan hem, vertelt Boëtius voor de camera van Feyenoord TV. "Zij weten natuurlijk wat ik kan en daar zijn zij hard met mij mee bezig. Ze praten ook met me en proberen mij zoveel mogelijk moed in te praten."

"Dat het dan uiteindelijk weer lukt, is wel een voldoening voor jezelf", doelt Boëtius op de belangrijke treffer die hij afgelopen zondag maakte tegen AZ. "Iedereen was echt blij voor me. Daaraan zie je dat iedereen het oprecht meent en dat ze het beste met je voor hebben."

"Hoewel er veel dingen zijn geschreven dat we geen team zouden zijn, zijn we zeker wél een team. Dat weten we zelf. Het is natuurlijk het belangrijkste dat het onderling goed zit. De mindere dingen zijn natuurlijk het smeuïgst, die moeten geschreven worden."