Of ik hoor dat veel fans willen dat ik bij FC Groningen blijf? Dat zou kunnen

"Of ik hoor dat veel fans willen dat ik bij FC Groningen blijf? Dat zou kunnen"

19-03-2018 09:34
10

De club wil heel graag, maar Ritsu Doan zelf houdt zich nog op de vlakte over een eventueel langer verblijf bij FC Groningen. De linkspoot van de club zette zichzelf zondag wederom in de etalage met een goed optreden tegen AZ.

De meeste Groningen-fans zien Doan het liefst blijven. "Of ik hoor dat veel fans willen dat ik bij FC Groningen blijf? Dat zou kunnen, maar ik ben er totaal niet mee bezig", zegt de negentienjarige Japanner tegen het Dagblad van het Noorden. "Ik wil alleen maar winnen met het team. Ik vind het niet prettig om mezelf belangrijk te maken. Dat mogen alleen andere mensen doen."

Doan wordt gehuurd van Gamba Osaka en Groningen moet voor 1 mei laten weten of de aankoopoptie gelicht gaat worden. Doan zelf laat zich niet uit over of hij wel of niet wil blijven. "Ook daar ben ik niet mee bezig. Het is iets voor na het seizoen. Ik heb ook nog niets gehoord van de club. Er is niemand die iets aan mij gevraagd heeft. Die stilte vind ik ook niet erg. Ik zie wel wat er na dit seizoen gebeurt. Het gaat nu alleen om voetbal."

Lees ook'Transfernieuws uit Groningen: club wil optie lichten en moet 2 miljoen vrijmaken'