Hoofdsponsor verbindt toekomst aan PSV, maar gaat stapje terug doen

Hoofdsponsor verbindt toekomst aan PSV, maar gaat stapje terug doen

19-03-2018 10:13
103

PSV heeft anderhalf jaar de tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe hoofdsponsor. Het contract met de huidige hoofdsponsor Energiedirect.nl loopt in de zomer van 2019 af. Daarna zal de energieleverancier een stapje terug doen.

De naam van het bedrijf prijkt nu nog op de voorkant van het shirt van PSV, maar zal vanaf 1 juli 2019 verhuizen naar de achterkant. Het nieuwe contract tussen club en sponsor loopt tot medio 2022. "Dit helpt ons in het realiseren van onze ambities. Wij zijn er trots op dat energiedirect.nl twee jaar langer op ons shirt prijkt en als partner nauw aan onze club verbonden blijft", vertelt commercieel directeur Frans Janssen over de 'nieuwe' rugsponsor in gesprek met de PSV-site.

De Eredivisie-koploper neemt nu alle tijd om een nieuwe hoofdsponsor te zoeken. "Dit traject is reeds opgestart. Het is prettig om daar nu al mee aan de slag te kunnen", vertelt Janssen. De commercieel directeur weet zich al verzekerd van de inkomsten van energiedirect.nl en de zogeheten innovatiepartner Philips. "De voorwaarden zijn gereed om ons doel, de waarde van het shirt verder verhogen, te realiseren."

De Eindhovenaren zijn bovendien op zoek naar een nieuwe rugsponsor. Volgens het Eindhovens Dagblad zijn de onderhandelingen in een 'verregaand' stadium en kan er op korte termijn meer nieuws vanuit Eindhoven verwacht worden.