Van Persie sprak ook met Koeman: 'Hij had wat vragen voor mij over Oranje'

Van Persie sprak ook met Koeman: 'Hij had wat vragen voor mij over Oranje'

19-03-2018 15:09
6

Robin van Persie zat onlangs om tafel met bondscoach Ronald Koeman. Wat er precies besproken is, wil de aanvaller van Feyenoord niet zeggen. Maar hij lijkt de deur niet helemaal te sluiten voor Oranje.

"Het is een positief gesprek geweest, maar wat er gezegd is houden we binnenskamers. Hij had wat vragen voor mij over Oranje en die heb ik naar eer en geweten beantwoord. Ik heb hem verder heel veel succes gewenst", zegt de topscorer aller tijden van het Nederlands elftal tegen RTV Rijnmond. Hij speelde zijn tot dusver laatste interland op 31 augustus 2017.

Wedden

Meer odds

Of Van Persie net als Wesley Sneijder te horen heeft gekregen dat er voor hem geen plek meer is bij Oranje, wil de Feyenoorder niet zeggen. "Ze hebben een paar mooie wedstrijden voor de boeg en ik hoop van harte dat ze een nieuwe fase ingaan. Of ik als ik zo blijf presteren nog in beeld kom bij Oranje? Je weet nooit hoe het loopt in de voetballerij haha."

Van Persie richt zich evenwel op Feyenoord. Hij verliet zondag tegen PEC Zwolle vroegtijdig het veld wegens kuitklachten. "Ik hoop gewoon van waarde te zijn, maar dat zie ik breder", zegt hij in het Algemeen Dagblad. "Dat heb ik bij mijn presentatie geprobeerd uit te leggen: niet alleen minuten of goals, maar ook buiten het veld. Ik wil iets teruggeven aan het voetbal, niet alleen in de wedstrijden."