'Transfernieuws uit Zwolle: Chelsea-middenvelder meldt zich bij PEC'

'Transfernieuws uit Zwolle: Chelsea-middenvelder meldt zich bij PEC'

19-03-2018 23:13
22

PEC Zwolle heeft deze week Isaac Christie-Davies op proef. De twintigjarige middenvelder van Chelsea mag zich gaan bewijzen aan trainer John van 't Schip.

Dat meldt Voetbal International maandagavond. Christie-Davies is een middenvelder die bij Chelsea een contract heeft dat komende zomer afloopt. Hiervoor was hij actief voor Engeland O16 en Engeland O17. PEC speelt deze week een oefenduel, waarin Christie-Davies hoogstwaarschijnlijk speelminuten zal maken.

PEC heeft ook de Zuid-Afrikaanse middenvelder Luke Le Roux een weekje op proef. Le Roux is geen onbekende van de Eredivisie-club. In 2014 werd hij ontdekt in Zuid-Afrika. Hiervoor was hij al twee keer eerder op proef bij PEC. De middenvelder speelde vorig jaar mee in een oefenduel met de beloftenploeg van SC Cambuur.

VI meldt ook dat de kans aanwezig is dat PEC in zee gaat met Elijah Lust. Lust is een jonge aanvaller die net als Ryan Thomas afkomstig is uit Nieuw-Zeeland. Tijdens zijn proefperiode liet hij een goede indruk achter. Het contract van Lust kan echter een probleem zijn, gezien het feit dat hij een non-EU salaris moet verdienen.