Oranje-spelers doen stap terug: Ze zijn gewend aan de luxe van Huis ter Duin

Oranje-spelers doen stap terug: "Ze zijn gewend aan de luxe van Huis ter Duin"

20-03-2018 21:21
29

Hoewel het nieuwe spelershotel van het Nederlands elftal voorzien is van allerlei luxe, missen de Oranje-spelers Huis ter Duin wel. Dat zegt De Telegraaf-journalist Mike Verweij. 

Oranje verbleef ruim dertig jaar lang in Huis ter Duin in Noordwijk, maar traint en slaapt nu op de eigen KNVB Campus. Verweij denkt dat de spelers met de nieuwe accomodatie een stap terug hebben gedaan. "Georginio Wijnaldum zei net heel terecht: elke locatie heeft voor- en nadelen", zegt de Ajax- en Oranje-watcher tegen Telesport.

"Hier in Zeist hebben ze een sportmedisch centrum en fantastische velden, maar het hotel is geen Huis ter Duin. Het is zelfs een stuk minder dan Huis ter Duin. Het is ook niet dat het heel slecht is, maar ze zijn gewend aan de luxe van Huis ter Duin. Wat dat betreft is het een stap terug."

Verweij denkt dat de Oranje-spelers Huis ter Duin missen. "Dat lijkt me wel. Of je aan zee kunt lopen of in de bossen van Zeist als je even niets te doen hebt.. Noordwijk is natuurlijk veel mooier dan Zeist, dus dat missen ze wel."