Ajax-aanwinst positief verrast: Ik zou eigenlijk moeten wennen tot de zomer

Ajax-aanwinst positief verrast: "Ik zou eigenlijk moeten wennen tot de zomer"

21-03-2018 11:54
73

Rasmus Kristensen is tevreden over zijn eerste maanden in dienst van Ajax. De Deense rechtsback maakte in januari de overstap van FC Kopenhagen naar Amsterdam. Sindsdien kwam Kristensen vier keer in actie in de Eredivisie. 

"Ik heb veel meer gespeeld dan we oorspronkelijk van plan waren. Ik zou eigenlijk moeten wennen tot de zomer, maar natuurlijk ben ik hier heel blij mee. De resultaten waren goed en ik heb goed gespeeld, dus het is nu heel positief", zegt de vleugelverdediger in gesprek met Bold

Uitgerekend Ajax-captain Joël Veltman is zijn basisplaats kwijtgeraakt aan Kristensen. "Ik speel in plaats van de aanvoerder. Hij is een ander type dan ik. Ik denk dat het een kwestie is van met welk strijdplan de trainer de wedstrijd in wil gaan."

De hoop op de landstitel heeft de Deen nog niet laten varen. "Wij moeten gewoon al onze wedstrijden winnen, het maakt niet uit tegen wie we spelen. We spelen nog tegen PSV. Winnen is nu onze enige focus. We moeten de maximale druk op PSV uitoefenen door constant te winnen."

No Poll