Roda JC verlengt met middenvelder: Signaal dat wij jeugd een kans geven

Roda JC verlengt met middenvelder: "Signaal dat wij jeugd een kans geven"

Gepubliceerd: woensdag 21 maart 2018 om 20:10wo 21-03-2018 om 20:10

Roda JC heeft het contract van Nicky Souren met twee seizoenen verlengd. De achttienjarige middenvelder, die nog wacht op zijn eerste speelminuten in de hoofdmacht, ligt hierdoor tot medio 2020 vast in het Parkstad Limburg Stadion. Dit meldt de club op haar digitale thuis.

Souren kwam al op jonge leeftijd terecht in de jeugdopleiding van Roda JC. Op zijn vijftiende zette hij zijn handtekening onder zijn eerste profcontract. Sinds dit seizoen behoort hij tot de A-selectie van trainer Robert Molenaar, hij hoopt binnenkort te mogen debuteren. De talentvolle Rotterdammer kwam al voor verschillende jeugdteams van het Nederlands Elftal uit.

"Na Milts, Novakovic en Remans is Souren de vierde speler die we voor de komende twee jaar hebben vastgelegd, een duidelijk signaal dat wij de jeugd echt een kans geven", zegt technisch directeur Harm van Veldhoven over de contractverlenging. "Nicky staat bekend als een groot talent en wij hebben er vertrouwen in dat hij zich de komende twee jaar in het elftal kan spelen." 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws