Van Beek na gewonnen benefietwedstrijd: Je wil niet voor schut staan in Kuip

Van Beek na gewonnen benefietwedstrijd: "Je wil niet voor schut staan in Kuip"

21-03-2018 22:42
20

Feyenoord en ADO Den Haag werkten woensdagavond een benefietwedstrijd af voor stichting Support Casper, waarmee geld werd ingezameld voor onderzoek naar de behandeling van alvleesklierkanker. Sven van Beek is blij dat hij met zijn teamgenoten zijn steentje heeft kunnen bijdragen en is tevens content met de overwinning (4-0).

"Het is een bijzondere dag. Ik denk dat het mooi is als je als club, als team, als speler, als mens iets terug kan doen voor een goed doel en dat we zieke mensen kunnen helpen", zegt Van Beek na afloop van het duel tegenover FOX Sports. "Ik weet dat Casper veel meemaakt. Dingen die wij in het dagelijks leven niet tegenkomen. Voor hem is het ook mooi dat we dit voor hem terug kunnen doen."

Wedden

Meer odds

"Er zat geen druk op. Ik denk dat het mooi was voor iedereen dat ze hun minuten konden maken en mee hebben kunnen helpen aan dit mooie doel. Voor mij was het een prima wedstrijd", vervolgt de verdediger, die zich had voorgenomen om ADO te verslaan. "Je wil niet voor schut staan in de eigen Kuip, dus je wil gewoon winnen. Ik denk dat we af en toe mooi voetbal hebben laten zien."