Dubbel pech voor Kadioglu: 'Eerste twintig minuten gemist door m'n livestream'

Dubbel pech voor Kadioglu: 'Eerste twintig minuten gemist door m'n livestream'

25-03-2018 09:56
8

Oranje onder 19 liet zaterdag een uitgelezen mogelijkheid liggen om een ticket voor het EK onder 19 binnen te halen. De talenten gingen pijnlijk onderuit tegen Schotland met 0-2. Voor Ferdi Kadioglu waren de druiven extra zuur.

Bondscoach Maarten Stekelenburg haalde de bezem door zijn ploeg voor het treffen met de Schotten, op papier de zwakste broeder in de groep met verder Noorwegen en Duitsland. Kadioglu was een van de spelers die op de bank belandde. "Ik baal enorm. Ik zag vanaf de bank dat het niet goed ging", vertelt hij aan Voetbal International.

"We creëerden veel te weinig. Ik wilde erin om het verschil te maken, maar toen ik erin kwam kregen we twee zure goals tegen en zakten zij helemaal in", vervolgt de achttienjarige middenvelder van NEC. Het was voor hem de tweede klap op rij, aangezien de Nijmegenaren vrijdagavond drie dure punten verspeelden in de titelrace in de Jupiler League.

"Ik heb de eerste twintig minuten gemist door gedoe met m'n livestream, dat gaat niet zo makkelijk in het buitenland, maar ik heb de rest wel gezien", zegt Kadioglu. "Helaas hebben we 1-1 gespeeld tegen de Graafschap, maar gelukkig niet verloren. We moeten nu echt alles gaan winnen, want we moeten promoveren."