Feyenoord kan 'gekke prijs' vragen: 'Hij levert zo'n 15 miljoen euro op'

Feyenoord kan 'gekke prijs' vragen: 'Hij levert zo'n 15 miljoen euro op'

01-04-2018 22:12
39

Feyenoord-watcher van RTV Rijnmond Sinclair Bischop verwacht dat Tonny Vilhena aankomende zomer vertrekt bij Feyenoord. Emile Schelvis durft zelfs een transfersom te noemen. 

"Hij gaat deze zomer wel een stap maken. Hij heeft nog maar een eenjarig contract, dus hij moet dan bijtekenen, anders gaat hij gratis de deur uit", zegt Bischop bij FC Rijnmond.

"Hij heeft al heel veel wedstrijden voor Feyenoord 1 gespeeld, zit er al heel lang bij en is nu international. Je weet hoe die clubs zijn, zeker de buitenlandse clubs. Die kijken heel veel naar statistieken. Als je een middenvelder kunt kopen met een eenjarig contract en die ook al heel lang in de jeugd heeft gespeeld, dan gaan ze hem gewoon halen."

Schelvis krijgt de vraag wat Vilhena moet kosten. "De markt is gek, dus Feyenoord kan een gekke prijs voor hem vragen. Ze moeten het wel in overleg met hem doen. Hij heeft op bepaalde momenten ook echt voor Feyenoord gekozen. Als hij had gewild, kon hij met die voorzitter van Sampdoria mee. Ik denk dat hij wel rond de vijftien miljoen euro op moet leveren."