Frustraties voor tribuneklant Wolters in Schotland: Wat moet je dan zeggen?

Frustraties voor tribuneklant Wolters in Schotland: "Wat moet je dan zeggen?"

04-04-2018 11:37
15

Randy Wolters heeft het moeilijk bij Dundee United. De voormalig aanvaller van onder meer ADO Den Haag, VVV-Venlo en Go Ahead Eagles komt niet aan de bak bij de Schotse club. Door zijn best te doen op het trainingsveld, hoopt Wolters (27) weer in beeld te komen bij manager Neill Mccann.

"Het gevoel dat je niet meetelt, is frustrerend. Ik heb het ook best een tijdje moeilijk gehad, liep ik met een lang gezicht, waar ik normaal altijd heel aanwezig ben", vertelt de vleugelaanvaller aan Voetbal International. 

Wolters trok aan de bel bij zijn manager, maar zonder resultaat. "Ik heb de manager gevraagd wat ik moest doen om weer in beeld te komen, op een normale, respectvolle manier, alleen zijn ze dat in Schotland niet gewend. Je traint fantastisch, zei hij, houd je daaraan vast. Wat moet je dan zeggen? Ik heb de knop omgezet en ben nog harder gaan trainen. Ik speel bij de beloftes, daar loop ik te slopen, scoor, geef assists, iedereen is tevreden, maar de manager ziet me niet staan."

"Er moet een oplossing komen", vervolgt een gefrustreerde Wolters. "Ik wil en moet spelen. Nu houd ik mijn dochter weg bij de familie, maar waarom? Ik ben toch ook geen kind meer? Dat vind ik het meest frustrerend. In Dundee weet niemand wat ik kan. Wie is die Randy Wolters eigenlijk?, vragen ze zich af, en nog terecht ook. Dat doet pijn."