Opvallende onthulling Guardiola: Raiola bood Pogba en Mkhitaryan bij City aan

Opvallende onthulling Guardiola: Raiola bood Pogba en Mkhitaryan bij City aan

06-04-2018 18:47
10

Manchester City had in januari de kans om Paul Pogba en Henrikh Mkhitaryan aan te trekken. Dat onthulde manager Pep Guardiola vrijdag.

Volgens de Spanjaard nam Mino Raiola contact met hem op. De Nederlandse zaakwaarnemer vertelde dat de middenvelders beschikbaar waren. Dat is opvallend aangezien het tweetal onder contract stond bij stadgenoot en rivaal Manchester United. Mkhitaryan vertrok uiteindelijk naar Arsenal in een ruildeal met Alexis Sánchez. Pogba speelt nog steeds op Old Trafford.

Guardiola deed zijn uitspraken vrijdag naar aanleiding van de stevige uithaal van Raiola, die hem uitmaakte voor een 'lafaard' en een 'hond'. "Twee maanden geleden vroeg hij mij of ik Pogba en Mkhitaryan wilde. En om over honden te praten… Dat is niet respectvol naar honden", liet de City-manager weten, meldt de BBC.

Of de Premier League-koploper daadwerkelijk interesse had in de Franse middenvelder, weigert Guardiola te zeggen. Wel noemt hij hem 'een geweldige speler'. Pogba zou bij United in de clinch liggen met manager José Mourinho, nadat hij werd gepasseerd in de Champions League-duels met Sevilla.