Ten Hag: Ik denk dat zij sowieso wel bang voor ons zijn. Dat lijkt me logisch

Ten Hag: "Ik denk dat zij sowieso wel bang voor ons zijn. Dat lijkt me logisch"

08-04-2018 19:22
58

Erik Ten Hag weet zeker dat hij zijn ploeg niet hoeft te motiveren voor de aanstaande topper tegen PSV van volgende week. Ajax reist met een achterstand van zeven punten af naar Eindhoven en kan het kampioensfeestje verpesten. Bij winst is PSV kampioen.

Ten Hag krijgt de vraag of Ajax niet wat meer goals had moeten maken tegen Heracles Almelo, om de druk bij PSV extra op te voeren. "Ik denk niet dat dat een rol speelt. Ik denk dat zij sowieso wel bang voor ons zijn. Dat lijkt me logisch", zegt Ten Hag tegen FOX Sports.

"Ze hebben gewonnen. Het was een fantastische wedstrijd om naar te kijken. Reclame voor het Eredivisie-voetbal. Ze hebben op een heel goede manier de wedstrijd gekanteld. Het lijkt me duidelijk dat er volgende week maar een ding is wat wij moeten doen", zegt Ten Hag over de 2-3 zege van PSV op AZ.

Ten Hag denkt niet dat zijn spelers gemotiveerd hoeven te worden voor volgende week. "Ik denk niet dat dat nodig is, toch? Het zou slecht zijn als we daar niet voor gemotiveerd zijn."