Sensationele PSV-ontsnapping komt aan bij Ajax: 'Dan denk je: wat is dit?'

Sensationele PSV-ontsnapping komt aan bij Ajax: 'Dan denk je: wat is dit?'

08-04-2018 20:14
24

Ajax-middenvelder Donny van de Beek gaat er alles aan doen om het titelfeestje van PSV te verpesten. De Amsterdammers reizen op zondag 15 april af naar het Philips Stadion, in de wetenschap dat ze bij een nederlaag de allerlaatste kans op het landskampioenschap verspeeld hebben.

Van de Beek keek zaterdagavond naar AZ-PSV en zag dat de Eindhovenaren na een bizarre slotfase met 2-3 wisten te winnen. "Het is natuurlijk wel een tik als je ziet hoe zij die wedstrijd nog winnen. Dat zit natuurlijk niet lekker", laat hij na de 1-0 zege op Heracles Almelo weten aan FOX Sports. "Op een gegeven moment denk je wel van: wat is dit? Dan zit je te kijken en wordt het vanuit het niets 2-3. Dat doet wel pijn, maar we kunnen er niets aan doen hè."

Ajax kan echter wél eigenhandig het titelfeestje van de rivaal uit Eindhoven verstieren. "Ze willen graag tegen ons kampioen worden en dat snap ik ook. Maar we moeten er vol op klappen en er alles aan doen om dat feestje te verpesten. We gaan gewoon vol voor de winst."