Van Bronckhorst 'joeg' Vermeer weg: 'Keuze Jones grootste fout Van Bronckhorst'

Van Bronckhorst 'joeg' Vermeer weg: 'Keuze Jones grootste fout Van Bronckhorst'

13-04-2018 19:34
32

Geert den Ouden vindt dat het krediet van Brad Jones bij Feyenoord nu echt op is. De oud-spits is het vertrouwen in de Australische doelman kwijt na de nieuwe blunder in het duel met FC Twente.

"Feyenoord moet sowieso stoppen met het opstellen van Jones", zegt Den Ouden bij RTV Rijnmond. "Dat Vermeer is weggegaan, had Feyenoord al niet moeten doen. Een fitte Vermeer is nog altijd beter dan een fitte Jones. Dat heb ik altijd gevonden ondanks dat Jones vorig seizoen een prima jaar heeft gehad."

"Ik vind het nog steeds de grootste fout die Van Bronckhorst heeft gemaakt dit seizoen", vult journalist Bart Vlietstra aan. "Door Jones eerste keus te maken frustreer je Vermeer en jaag je hem daarmee weg als het ware." De twee zouden het nog niet aandurven met Justin Bijlow. "Die maakt ook nog wel eens een foutje bij de jeugdteams van Oranje. Hij is heel talentvol, maar die zou ik nog niet voor de leeuwen gooien", stelt Vlietstra.

Rijnmond-verslaggever Sinclair Bischop is een andere mening toegedaan. "Bijlow zit er nu al een paar jaar bij en heeft aan alles geroken. Wanneer is hij dan wel klaar? Ajax durfde het ook aan met een jonge Onana."