FC Twente geeft de strijd niet op: Nu kunnen wij zelf de eerste klap uitdelen

FC Twente geeft de strijd niet op: "Nu kunnen wij zelf de eerste klap uitdelen"

Gepubliceerd: maandag 16 april 2018 om 19:42ma 16-04-2018 om 19:42

FC Twente heeft een wonder nodig om niet te degraderen, maar houdt zich vast aan de laatste strohalm. Dinsdagavond treedt de hekkensluiter aan tegen PEC Zwolle, drie dagen na de nederlaag tegen ADO Den Haag. Hoewel trainer Marino Pusic liever wat meer voorbereidingstijd had, blijft hij strijdbaar.

"Opnieuw geen eenvoudige opgave, maar we hebben weinig tijd om te treuren", zegt Pusic op de website van FC Twente. Met nog drie duels voor de boeg, moeten de Tukkers een achterstand van vier punten op Sparta Rotterdam wegwerken. "We zullen moeten knokken voor onze laatste kansen, nu kunnen wij zelf de eerste klap uitdelen. In aanloop daar naartoe blijven we benadrukken dat er nog zeker kansen zijn." 

Hoewel er dit seizoen pas vier keer gewonnen werd, vertrouwt Pusic erop dat de punten dinsdag in de Grolsch Veste blijven. "We spelen thuis, voor ons eigen publiek dat ons altijd gesteund heeft. Daar rekenen we morgen weer op, in de hoop daar extra energie uit te halen. Ons publiek is fantastisch. Ik kan de jongens dan alleen maar vragen om er nog een keer op te klappen met alles wat we hebben."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws