Bergsma (rechts) in duel met Ferdi Kadioglu van NEC

Jong Ajax op titelkoers: Geen enkele twijfel, we gaan hem pakken. Kom maar!

Jong Ajax op titelkoers: "Geen enkele twijfel, we gaan hem pakken. Kom maar!"

16-04-2018 22:24
67

Het was een onaangename verrassing voor Jong Ajax, dat maandagavond voor de tweede keer in korte tijd tegen NEC moest aantreden. De Amsterdamse beloften hielden de punten echter op het eigen Sportpark De Toekomst en zijn hard op weg naar het kampioenschap in de Jupiler League.

"Het was in onze ogen onterecht dat we de wedstrijd over moesten spelen, maar we gingen vol voor de overwinning en we pakten hem opnieuw: nog lekkerder", liet aanvoerder Leon Bergsma na afloop weten tegenover FOX Sports. Dat de overgespeelde wedstrijd tegen de Nijmegenaren alleen maar zorgt voor extra belasting, maar voor de centrale verdediger weinig uit. "Ik heb nu iets van zestig Jupiler League-duels erop zitten, dus ik ben het wel gewend."

De ploeg van Michael Reiziger heeft nu nog maar twee zeges nodig voor het kampioenschap. "Ja, heerlijk toch? En dat gaan we ook gewoon doen", reageert Bergsma vol overtuiging. "We gaan het nu echt niet meer weggeven. Kom op, volle bak! Geen enkele twijfel, we gaan hem pakken. Kom maar!"