'Keizer en Steijn belangrijkste namen op shortlist van speurende Eredivisie-club'

'Keizer en Steijn belangrijkste namen op shortlist van speurende Eredivisie-club'

17-04-2018 10:09
63

Maurice Steijn (VVV-Venlo) en Marcel Keizer (clubloos) zijn belangrijke kandidaten om Jurgen Streppel op te volgen als trainer van sc Heerenveen. Voetbal International meldt dat dinsdag. 

Aanvankelijk was de shortlist van de Friese club een stuk langer, maar na diverse oriënterende gesprekken zijn onder meer Steijn en Keizer blijkbaar overgebleven als meest geschikte namen. Eerder dit jaar werd bekend dat het aflopende contract van Streppel niet wordt verlengd in Friesland. 

"We zitten er nu middenin en we komen natuurlijk steeds wat dichterbij, maar ik wil niet op namen reageren", zegt technisch manager Gerry Hamstra tegen VI"Maar het is mooi om te zien dat we er als club goed opstaan bij trainers. We hebben natuurlijk een mooie geschiedenis, zijn een aantrekkelijke club die elke jaar goed verkoopt en een play-offwaardige selectie heeft."

Keizer werd in december ontslagen door Ajax. Ook Excelsior hengelt naar zijn diensten. Steijn, die al vier jaar in Venlo werkt, zou ook in de belangstelling van Willem II staan.