'Ajax laat oog vallen op 'technische middenvelder' van West Ham United'

'Ajax laat oog vallen op 'technische middenvelder' van West Ham United'

18-04-2018 13:45
50

Ajax heeft zijn oog laten vallen op West Ham United-talent Domingos Quina. Volgens The Daily Mirror gaan de Amsterdammers de concurrentie aan met AC Milan in de jacht op de handtekening van de achttienjarige Portugees.

Quina, wiens roots in Guinee-Bissau liggen, is een middenvelder die vorig seizoen al op zestienjarige leeftijd debuteerde in het eerste elftal van West Ham. Hij viel kort voor tijd in tijdens het Europa League-duel met NK Domzale. De technisch begaafde speler wacht nog wel op zijn eerste optreden in de Premier League.

Quina speelt zijn wedstrijden voornamelijk in het onder 23-elftal van de Londenaren, die hem in 2016 overnamen van Chelsea. Eerder was hij ook in de jeugd van Benfica actief. Quina heeft nog een contract tot medio 2019 bij West Ham. Volgens The Mirror overweegt hij echter een vertrek naar een club waar zijn technische kwaliteiten beter tot hun recht komen.

Waar nu Ajax en Milan naar de gunsten van Quina dingen, stond hij in het verleden in de belangstelling van clubs als Manchester United, Arsenal en Liverpool.