De Jong gaat rouleren na Feyenoord-uit: Eruit halen om ze weer fris te krijgen

De Jong gaat rouleren na Feyenoord-uit: "Eruit halen om ze weer fris te krijgen"

18-04-2018 19:43
8

FC Utrecht staat op een keurige vijfde plaats in de Eredivisie en niets lijkt deelname aan de play-offs nog in de weg te staan. In de laatste drie wedstrijden van het reguliere seizoen zal hoofdtrainer Jean-Paul de Jong wel wat wisselingen doorvoeren, zegt hij tegenover het Algemeen Dagblad.

De niet geheel fitte Ramon Leeuwin wordt vermoedelijk vervangen door Dario Dumic. Ook Giovanni Troupée, Anouar Kali en Urby Emanuelson lijken weer ingezet te worden. "Sommige jongens zullen we eruit halen om ze weer fris te krijgen, anderen krijgen de kans om de concurrentiestrijd te stimuleren en om ze te laten bijdragen richting de play-offs. Het is goed om spelers die op de deur kloppen erin te betrekken", aldus De Jong.

FC Utrecht verloor het afgelopen weekend van Feyenoord (3-1). De Jong hoopt dat zijn spelers zich woensdag, tegen FC Groningen, weer van hun beste kant zullen laten zien. "We willen ons weer tonen richting het publiek. Het is belangrijk dat we de fans in de eindfase weten te raken. Natuurlijk willen we complimenten voor ons veldspel, maar het gaat om resultaten. En als het kan door het publiek te vermaken."