Optimisme in Limburg: Nemen we weer mee naar de volgende wedstrijd

Optimisme in Limburg: "Nemen we weer mee naar de volgende wedstrijd"

Gepubliceerd: woensdag 18 april 2018 om 21:18wo 18-04-2018 om 21:18

Roda JC was dicht bij een overwinning op PSV en dan zou de laatste plaats in ieder geval zijn afgewend. Door een late gelijkmaker van Jorrit Hendrix (2-2) kunnen de Limburers nog geen afstand nemen van de concurrentie, maar Adil Auassar is positief gestemd over het vervolg van de competitie.

De kersverse landskampioen zou niet in zijn beste doen zijn geweest, na de huldiging eerder deze week. "Ik denk dat PSV niet op volle kracht was vandaag, dat kun je duidelijk merken. Als je in de 85ste minuut nog 2-1 voor staat en je krijgt een doelpunt tegen, is dat wel even balen. Met een beetje geluk hadden we ook drie punten kunnen hebben", zegt Auassar in gesprek met Hans Kraay junior van FOX Sports.

"Met een punt kunnen we ook weer vooruit. Ik denk dat we de laatste weken wel in goede vorm steken, dat we in een goede flow zitten. Ik denk we dit gewoon vast moeten houden. Wij moeten puur naar onszelf kijken, dit positieve nemen we weer mee naar de volgende wedstrijd", aldus Auassar, die met Roda JC nog zal aantreden tegen VVV-Venlo (uit) en ADO Den Haag (thuis).

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws