'Kramer niet meer welkom bij Sparta-training: beide partijen zoeken 'oplossing''

'Kramer niet meer welkom bij Sparta-training: beide partijen zoeken 'oplossing''

19-04-2018 06:52
28

Sparta zit in zijn maag met spits Michiel Kramer, die vanwege een schorsing niet meer in actie zal komen dit seizoen. Volgens het Algemeen Dagblad hebben de Kasteelheren liever niet dat Kramer nog aanwezig is bij de groepstraining.

Beide partijen gaan binnenkort om tafel en hopen samen 'een oplossing' te vinden, meldt het AD. Of de nummer zeventien van de Eredivisie het contract van Kramer wil laten ontbinden, is vooralsnog niet duidelijk. Kramer heeft nog een verbintenis tot het einde van het seizoen en zal deze in ieder geval uit willen dienen. Wanneer hij nog steeds onder contract staat op het moment dat Sparta de finale van de play-offs haalt, heeft hij zijn volledige schorsing van zeven wedstrijden uitgezeten en is hij direct beschikbaar voor een eventuele nieuwe club.

De kans is groot dat de lange spits zijn laatste wedstrijd op Het Kasteel al gespeeld heeft. Kramer plantte zijn noppen onlangs in het gezicht van Vitesse-back Alexander Büttner en werd voor zeven wedstrijden geschorst. Eerder al liet hij weten dat hij ooit nog eens een buitenlands avontuur aan wil gaan.