Gladon plotseling Premier League-spits: Duidelijk dat er veel geld binnenkomt

Gladon plotseling Premier League-spits: "Duidelijk dat er veel geld binnenkomt"

19-04-2018 16:05
20

Hij hoefde er zelf niets voor te doen, maar Paul Gladon is door de promotie van Wolverhampton Wanderers plotesling speler van een Premier League-club. Of de spits, die dit seizoen op huurbasis speelt bij Heracles Almelo, ook op het hoogste niveau in Engeland gaat acteren, is de vraag.

"Ik heb eigenlijk geen idee", reageert Gladon op de vraag van FOX Sports wat Wolverhampton Wanderers met hem van plan is. "Ik heb nog een contract voor één jaar, dus ik wacht af wat ze willen."

De 26-jarige spits van Heracles maakt zich echter geen illusies. "Het is duidelijk dat er heel veel geld binnenkomt en dat ze weer heel veel aankopen gaan doen om erin te blijven. Ik ben benieuwd wat ze willen. Ik wacht het af en dan zie ik het wel. Ik wil gewoon lekker voetballen, dat is het belangrijkste."

Gladon heeft na de promotie van Wolves wel even contact gehad met zijn oude club. "Ik heb de aanvoerder (Conor Coady, red.) gesproken en een andere jongen, die ik af en toe nog spreek. Ik heb ze gefeliciteerd. Ik vind het leuk, ben blij voor ze."