'Spaanse droomtransfer lonkt voor uitblinkers Sol en Manu Garcia'

'Spaanse droomtransfer lonkt voor uitblinkers Sol en Manu Garcia'

Gepubliceerd: zondag 22 april 2018 om 07:09zo 22-04-2018 om 07:09

Fran Sol en Manu Garcia staan in de belangstelling van Valencia, als we Spaanse media mogen geloven. De nummer vier van Spanje is druk aan het scouten voor volgend seizoen en heeft het oog laten vallen op de twee Eredivisie-uitblinkers.

Valencia heeft nog geen groen licht om werk te maken van bepaalde transferdoelwitten, maar heeft wel duidelijk op papier staan welke spelers voor volgend seizoen een versterking zouden kunnen zijn. Sol (Willem ll) en Garcia (NAC Breda) staan op dat lijstje.

Sol maakt dit seizoen met zijn zestien doelpunten indruk en staat naar verluidt niet alleen bij Valencia op het verlanglijstje, maar ook bij diverse clubs uit Nederland en het buitenland. De Spaanse spits kan in de Primera Division herenigd worden met trainer Marcelino, met wie hij al eerder samenwerkte bij Villarreal.

Ook Garcia gooit dit seizoen hoge ogen. De Spaanse middenvelder wordt dit seizoen door NAC gehuurd van Manchester City. Garcia heeft zijn zinnen naar verluidt gezet op een terugkeer naar Spanje en zijn Engelse broodheer is bereid om mee te werken tegen de juiste prijs. Naast Valencia zijn ook Villarreal en Sevilla voor hem in de markt.

Als Valencia Sol weet te strikken, dan wordt hij niet gehaald voor de basis. De 26-jarige goalgetter wordt vooral gezien als stand-in voor de spits die er nu loopt. Sol heeft bij Willem ll nog een contract tot de zomer van 2019.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Passen Sol en Garcia in de Primera Division?

(1854 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws