Koeman zet streep door transfer Dost: Nul procent kans dat hij daarheen gaat

Koeman zet streep door transfer Dost: "Nul procent kans dat hij daarheen gaat"

23-04-2018 07:55
9

De kans op een transfer van Bas Dost naar een Premier League-club als Newcastle United is 'nul procent'. Dat denkt Erwin Koeman, die de doelpuntenmachine van Sporting Portugal wel begrijpt.

"Dost heeft misschien een raar karakter, of een ander karakter dan de meesten", aldus Koeman bij Studio Voetbal. "Ik denk dat als hij een aanbieding krijgt uit de Premier League, van een goede club, dat hij gewoon zegt: Ik blijf in Portugal, hier heb ik het goed naar mijn zin en word ik gewaardeerd."

De afgelopen maanden werd Dost regelmatig gelinkt aan Newcastle United. Koeman: "Nul procent kans dat hij daarheen gaat", denkt Koeman, die de laatste jaren bij Southampton en Everton werkte. "Hij heeft het goed naar zijn zin, is de koning van Sporting, topscorer, verdient veel geld, mooi weer... Wat moet je in Newcastle doen?"

Dost is de laatste dagen veel in het nieuws. Dat heeft vooral te maken met zijn verrassende besluit om te stoppen als Oranje-international. Zondagavond maakte Dost de enige en dus winnende treffer in de competitiewedstrijd tegen Boavista (1-0).

No Poll