'NAC Breda kijkt alvast naar de toekomst en deelt twee contractaanbiedingen uit'

'NAC Breda kijkt alvast naar de toekomst en deelt twee contractaanbiedingen uit'

23-04-2018 08:18
7

NAC Breda wil langer door met Mounir El Allouchi, meldt BN DeStem maandagochtend. De 23-jarige middenvelder uit Roosendaal heeft nog een lopende verbintenis tot medio 2019, maar verdient volgens de Bredanaars een hogere financiële beloning.

De zelf opgeleide El Allouchi tekende in de zomer van 2014 zijn eerste profcontract in het Rat Verlegh Stadion en is volgens het regionale medium nog steeds een van de minst verdiende NAC-spelers. De middenvelder werd anderhalf jaar lang verhuurd aan Helmond Sport en stond in de zomer van 2016 nog op de transferlijst. Sinds de komst van trainer Stijn Vreven heeft El Allouchi zich echter opgewerkt tot een belangrijke speler: tijdens zijn debuutseizoen in de Eredivisie stond hij in 31 van de 32 wedstrijden in de basis.

NAC wil die ontwikkeling nu belonen door het contract van El Allouchi open te breken en op te waarderen. De middenvelder heeft het voorstel in beraad en wil zich eerst richten op handhaving in de Eredivisie, zo laat zijn zaakwaarnemer weten. De huidige nummer vijftien van de Eredivisie wil ook Arno Verschueren behouden: de Belg ligt eveneens tot 2019 vast en heeft een nieuwe contractaanbieding ontvangen.