VP Award 2018: wie volgt Jörgensen op als beste speler van Eredivisie?

VP Award 2018: wie volgt Jörgensen op als beste speler van Eredivisie?

24-04-2018 11:30
192

We gaan stemmen! De finale van het Eredivisie-seizoen is in volle gang, maar wie is de beste speler van dit seizoen? Wie volgt Nicolai Jörgensen op en wint de VP Award 2018 voor Speler van het Jaar? Het woord is aan jullie!

De VoetbalPrimeur-redactie heeft een shortlist van twintig spelers samengesteld. Deze week kunnen jullie als bezoekers daaruit je persoonlijke favoriet kiezen. De stem van de bezoekers telt zwaar mee: vijftig procent van de uitslag wordt namelijk door jullie bepaald. De andere vijftig procent komt van de redactie van VoetbalPrimeur.

De editie van vorig jaar kende een duidelijke winnaar. 29 procent van de 25.000 stemmen ging naar Feyenoord-topscorer Nicolai Jörgensen. Davy Klaassen (22) procent) en Karim El Ahmadi (15 procent) volgden op gepaste afstand van de Deen. Ajax is dit jaar hofleverancier bij de genomineerden met vier namen, gevolgd door PSV en AZ met beide drie spelers. 

Dit zijn de twintig kanshebbers van dit seizoen. 

Wie was de beste speler van dit seizoen? Breng je stem via onderstaande poll uit! Stemmen kan tot maandag 30 april 11.00 uur.