'Spurs wil selectie op de schop nemen: viertal mag weg voor krappe 200 miljoen'

'Spurs wil selectie op de schop nemen: viertal mag weg voor krappe 200 miljoen'

Gepubliceerd: vrijdag 27 april 2018 om 11:03vr 27-04-2018 om 11:03

Tottenham Hotspur is van plan om flink te verkopen komende zomer. Vier spelers moeten in totaal een krappe 200 miljoen euro in het laatje brengen om zo de selectie voor volgend seizoen rond te krijgen.

Dat schrijft de Engelse boulevardkrant Daily Mail. Volgens het medium mogen Danny Rose, Toby Alderweireld, Victor Wanyama én Moussa Dembele komende zomer vertrekken uit Londen. Het viertal krijgt wel een fiks prijskaartje om de nek gehangen. Rose, Alderweireld en Wanyama moeten ieder omgerekend tussen de 55 en 60 miljoen euro kosten. Dembele, wiens contract volgend jaar afloopt, mag voor zo'n 25 miljoen euro vertrekken. 

Hoewel de vier Spurs-spelers zeer gewaardeerde krachten zijn, mogen ze vertrekken omdat voor komend seizoen een nieuw team neergezet moet worden. Tottenham Hotspur vindt dat het nu tijd is om prijzen te gaan pakken, nu de club al een aantal jaar steevast meedraait in de absolute top van de Premier League. Welke spelers komende zomer de selectie van Mauricio Pochettino gaan versterken is nog niet duidelijk. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws