Nieuwtje van Stegeman hakt erin: Dan weet je als speler waar je aan toe bent

Nieuwtje van Stegeman hakt erin: "Dan weet je als speler waar je aan toe bent"

27-04-2018 12:52
11

Sjoerd Overgoor heeft met verbazing gereageerd op het nieuws dat hij komende zomer mag vertrekken bij Go Ahead Eagles. John Stegeman heeft de 29-jarige middenvelder niet nodig.

"Nee, dit zag ik niet aankomen", laat Overgoor weten aan de Stentor. "Ik ben tweede aanvoerder en heb na de winterstop nog best aardige wedstrijden gespeeld. Zeker na de komst van Jeff Stans. Wij waren complementair aan elkaar."

De Stentor weet dat Stegeman en technisch manager Paul Bosvelt een ander type middenvelder zoeken naast Jeff Stans. "De club wil meewerken aan een transfer van Sjoerd. Dan weet je als speler waar je aan toe bent", laat zaakwaarnemer Robert Postma weten. "Het verbaast me wel, want Sjoerd is een kwaliteitsspeler die niet verzaakt. Maar hij wordt nu afgerekend op het slechte seizoen van GA Eagles."

Overgoor voelt zich als een vis in het water bij Go Ahead, maar mag nu vertrekken. "Hier wil ik het liefst spelen. Dit is de mooiste club van Nederland en het voelde weer als thuiskomen hier. Carla van de materialen, Miranda van de fanshop en Adrie Steenbergen als bestuurder. Ik heb een moeilijk jaar gehad in Hongarije, maar bij GA Eagles heb ik ondanks het slechte seizoen het plezier weer teruggevonden."