Wouters en Feyenoord uit elkaar: Een luiwammes die niets toevoegt

Wouters en Feyenoord uit elkaar: "Een luiwammes die niets toevoegt"

27-04-2018 22:03
65

Feyenoord neemt na dit seizoen afscheid van Jan Wouters, zo werd deze week bekend gemaakt. Er werd volop gespeculeerd over de aanleiding van zijn ontslag, maar volgens Johan Derksen is de reden eenvoudig: de assistent van Giovanni van Bronckhorst zou te lui zijn. 

De analist van Voetbal Inside is duidelijk in zijn bewoordingen, wanneer Wouters ter sprake komt. "Je hebt niet zo'n overzicht waarom zo'n jongen ontslagen wordt. Maar als je in de wandelgangen je oren de kost geeft, dan is het gewoon een luiwammes, die niets toevoegt, lusteloos in de dug-out hangt, niet hard werkt en niet inspirerend is."

Drie jaar geleden werd Wouters aan de technische staf van Feyenoord toegevoegd. Een succesvolle periode volgde, met onder meer twee KNVB Bekers en één landskampioenschap. Toch mag de oud-trainer van Ajax en FC Utrecht vertrekken uit De Kuip. "Dat bedenkt Martin van Geel (technisch directeur, red.) niet. Dat heeft Van Bronckhorst aan Van Geel verteld: ik wil niet verder met die Wouters", aldus Derksen.