Rangers denkt aan aanstellen Liverpool-icoon: 'Misschien juiste club voor Stevie'

Rangers denkt aan aanstellen Liverpool-icoon: 'Misschien juiste club voor Stevie'

Gepubliceerd: vrijdag 27 april 2018 om 22:31vr 27-04-2018 om 22:31

Steven Gerrard gaat komend seizoen wellicht voor het eerst als hoofdtrainer aan de slag. De voormalige middenvelder van Liverpool en het Engelse nationale team wordt gelinkt aan Rangers FC. Hij zou dan de grote rivaal worden van zijn oude coach Brendan Rodgers, die nu de scepter zwaait bij Celtic.

Gerrard en Rodgers werkten drie seizoenen samen op Anfield Road. Laatstgenoemde reageert tegenover de Schotse pers op de speculaties. "Het gaat er in je beginfase als trainer om wanneer je de tijd rijp acht voor je eerste baan. De juiste club moet voorbijkomen. Ik was wel een beetje verbaasd toen ik erover las. Als het klopt, betekent dat misschien dat Stevie dit de juiste club vindt."

Momenteel traint Gerrard Liverpool Onder-18. Hij speelde zelf zeventien seizoenen in de hoofdmacht van the Reds, om zijn carrière vervolgens af te sluiten bij Los Angeles Galaxy. "Hij wilde altijd al trainer worden. Toen ik hem van dichtbij meemaakte bij Liverpool, was dat al duidelijk. Die verwachting rust al zijn hele leven op zijn schouders", aldus Rodgers.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws