Jacobs en Schelvis laten zich uit over Bijlow: 'Ander verhaal voor 50.000 man'

Jacobs en Schelvis laten zich uit over Bijlow: 'Ander verhaal voor 50.000 man'

29-04-2018 20:55
18

Oud-Feyenoorder Rob Jacobs denkt dat Justin Bijlow een uitstekende vervanger zou zijn voor Brad Jones. Emile Schelvis betwijfelt echter of Giovanni van Bronckhorst de 19-jarige doelman volgend seizoen voor de leeuwen moet gooien. Bijlow stond zondagmiddag tegen Sparta in de basis.

"Hij kan veel. Is brutaal en zo sterk. Hij doet het voortreffelijk. Zodra hij de bal heeft, gaat Feyenoord voetballen. De rest wacht en wacht en geeft een lange bal", zegt Jacobs bij FC Rijnmond.

Wedden

Meer odds

Schelvis laat een ander geluid horen. "Het is sowieso een keeper voor de toekomst. De vraag is wat je met hem moet doen. Moet je hem uitlenen zodat hij meters kan maken in de Eredivisie? Een 19-jarige keeper die voor de titel moet gaan strijden, vind ik nog te prematuur."

"Ze willen met hem door. Dat staat buiten kijf. De vraag is alleen wat de juiste stap is voor die jongen. Straks gooi je hem voor de leeuwen en maakt hij een aantal blunders, want die gaan er gegarandeerd komen. Dat krijgen al die keepers. Bij Jong Oranje heeft hij ook al een aantal ketsers gemaakt. Voor 50.000 man is dat een ander verhaal."