'Aantal clubs heeft andere keuzes gemaakt, omdat ik de gesprekken niet aanging'

'Aantal clubs heeft andere keuzes gemaakt, omdat ik de gesprekken niet aanging'

29-04-2018 21:10
5

Maurice Steijn is bezig aan zijn vierde seizoen als hoofdtrainer van VVV-Venlo. Hij promoveerde vorig seizoen naar de Eredivisie, behoedde de club vervolgens voor degradatie en zou veel belangstelling genieten. Toch is de kans groot dat hij ook volgend seizoen in De Koel actief zal zijn.

"Ik heb nog een contract voor een jaar bij VVV en op dit moment speelt er niets anders", aldus Steijn tegenover FOX Sports. "Ik ben samen met Stan Valckx (technisch manager, red.) al weken bezig om de selectie voor volgend jaar weer Eredivisie-waardig te krijgen. Dat is mijn eerste prioriteit. In het voetbal weet je het nooit, maar op dit moment is er niets."

Over interesse heeft Steijn niet te klagen, geeft hij toe. "Een aantal clubs heeft geinformeerd, maar die vond ik op dat moment geen verbetering ten opzichte van VVV. Maar het signaal dat ik heb afgegeven is dat ik nog niet met clubs in gesprek wilde, ik wilde ons eerst veilig spelen. Ik vond dat ik het voorbeeld daarin moest geven. Een aantal clubs heeft andere keuzes gemaakt, omdat ik die gesprekken niet ben aangegaan."