'Dankbaar' NAC geeft tekst en uitleg over vertrek Vreven: Intensieve gesprekken

'Dankbaar' NAC geeft tekst en uitleg over vertrek Vreven: "Intensieve gesprekken"

30-04-2018 10:35
33

Stijn Vreven onthulde het nieuws zondag al en nu heeft NAC Breda via de officiële kanalen tekst en uitleg gegeven: na afloop van dit seizoen scheiden de wegen van trainer en club. De nummer vijftien van de Eredivisie is Vreven 'zeer dankbaar'. 

Technisch directeur Hans Smulders heeft een 'dubbel gevoel' over het vertrek van de Belgische coach. "De afgelopen periode hebben we met elkaar meerdere gesprekken gevoerd over de toekomst. Dat waren intensieve en goede gesprekken, waarin we uiteindelijk hebben besloten om na dit seizoen beiden een ander pad te kiezen", zegt hij op de website van NAC

Wedden

Meer odds

"Stijn is een coach die elke dag het maximale voor NAC heeft gegeven en een grote bijdrage heeft geleverd om de club weer terug te brengen naar de plek waar we nu staan. Een bijzondere, gepassioneerde en authentieke trainer, die het maximale heeft gepresteerd met een talentvolle spelersgroep. We zijn hem zeer dankbaar."

Ook Vreven is naar eigen zeggen trots en dankbaar voor zijn periode in het Rat Verlegh Stadion. "De afgelopen periode hebben we alles op een rijtje gezet en besloten dat onze wegen gaan scheiden. We zijn misschien beiden ook wel toe aan een nieuwe impuls, dat voel je onderling wel aan. Bepalen om te stoppen op een hoogtepunt is misschien wel het moeilijkste dat er is in topsport, maar vaak blijkt dat rationeel wel een goede beslissing te zijn."