'Ajax raakt middenvelder kwijt aan PEC Zwolle; ook Feyenoorder op de radar'

'Ajax raakt middenvelder kwijt aan PEC Zwolle; ook Feyenoorder op de radar'

02-05-2018 00:11
26

PEC Zwolle heeft de pijlen gericht op Zian Flemming van Ajax en Gustavo Hamer van Feyenoord. Ook Mike van Duinen (Excelsior) is nadrukkelijk in beeld om de selectie van de nummer acht van de Eredivisie te versterken.

Dat meldt de Stentor dinsdagavond. Flemming staat volgens de ochtendkrant op het punt om een meerjarig contract te tekenen bij PEC. De 19-jarige middenvelder maakte dit seizoen zijn speelminuten in Jong Ajax, met wie hij kampioen werd van de Jupiler League. Flemming heeft met PEC de kans om op Eredivisie-niveau te acteren en laat die kans niet aan zich voorbij gaan. Flemming heeft bij Ajax nog een contract tot de zomer van 2019 en wordt mogelijk deze week nog gepresenteerd.

Naast Flemming aast PEC ook op Hamer. Hamer werd dit seizoen door Feyenoord verhuurd aan FC Dordrecht en keert in de zomer terug naar Rotterdam-Zuid. De middenvelder sprak onlangs geen verwachtingen uit voor het nieuwe seizoen. Het is niet bekend of PEC Hamer wil kopen of huren. Van Duinen staat al langer op het verlanglijstje van PEC.

Lees ookMiddenvelder rekent op terugkeer naar Feyenoord: 'Daar ga ik van uit'